Verzekeringsplannen

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is: wij bieden u een volledig pakket van verzekeringsproducten die aan uw behoeften voldoen. Wij bieden de beste collectieve dekking voor uw medewerkers. Als het gaat om het ontwikkelen van een plan, hebben wij de voorkeur om een aanpak op maat te gebruiken.

Hier is wat wij bieden:

Medische- en noodhulp

 

De uitgaven voor ambulance, paramedische zorg en noodhulp, buiten het gebied van de woonplaat, vallen hieronder.

Thuiszorg


Deze gratis type van de dekking dekt de kosten voor thuiszorg voor particulieren. Ook de kosten voor een verblijf in het ziekenhuis of een dagbehandeling worden gedekt.

Tand- en oogzorg.

Oogzorg biedt uw oogonderzoek, evenals een deel van de kosten van de bril of contactlenzen. Tandheelkundige zorg biedt ook vergoeding van tandheelkundige ingrepen die basiszorg, preventieve zorg, orthodontische zorg en de grote zorg omvat.

Reisverzekering


Deze dekking wordt gebruikt voor medische, ziekenhuis en chirurgische kosten die optreden buiten uw lokale woonplaats. Het maakt medewerkers mogelijk om te reizen zonder zorgen. Dit plan is inclusief toegang tot noodhulp, vertaaldienst, reisinformatie, juridische bijstand en de kosten van overplaatsing naar Nederland.

Programma mentale zorg


Dit programma biedt een scala aan diensten voor het oplossen van situaties zoals financiën, familie of professionele problemen. Dit biedt medewerkers toegang tot professionals zoals psychologen, maatschappelijk werk en andere professionals.

Deze optie maakt het ideaal voor medewerkers om te kunnen kiezen uit de specifieke verzekering op basis van hun behoeften. Hiermee kunt u alleen betalen voor de diensten die u nodig heeft.