Pinnen met je creditcard

Pinnen met je creditcard

Overal ter wereld kun je pinnen met je creditcard

Met je gewone bankpas kun je doorgaans niet bij iedere geldautomaat terecht. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar het buitenland? Dan is het wel handig dat je (waar je ook bent) geld kunt pinnen. Op plaatsen waar je de gewone bankpas niet kunt gebruiken bied een creditcard uitkomst. Een creditcard word doorgaans overal geaccepteerd als betaalmiddel en je kan overal en bij iedere geldautomaat met je creditcard geld opnemen of pinnen.

Met je creditcard pinnen

Wil je met je creditcard gaan pinnen? Bekijk dan eerst nog even de voorwaarden. Het is heel handig om met je creditcard te pinnen, maar aan het gebruik van de creditcard zitten wel wat kosten. Hoe hoog die kosten zijn is zo moeilijk te zeggen. Wil je weten wat de voorwaarden en de kosten precies zijn? Vraag dit aan je bank of creditcard maatschappij waar jij bij zit met je creditcard. De bank of de creditcard maatschappij kunnen je precies vertellen en uitleggen wat voor kosten erbij komen als je de creditcard gaat gebruiken om geld op te nemen. Vraag dan ook even of het qua kosten ook nog wat uitmaakt of je de creditcard in Nederland gebruikt en wat er eventueel voor kosten bijkomen als je deze in het buitenland gebruikt. Het is beter om dit soort informatie al geruime tijd van te voren te weten. Het is anders heel goed mogelijk dat je later misschien voor vervelende verrassingen komt te staan als je een rekening krijgt van de gemaakte kosten.

Pinnen met je creditcard is ook heel handig als je op vakantie gaat

Ga je op vakantie in Europa of buiten Europa dan is het een goed idee om te pinnen met je creditcard. Je bent in een nader land en je kan nooit goed van te voren inschatten of je op die plaats met je gewone bankpas kan pinnen bij een geldautomaat. Het is heel vervelend als je geld wil pinnen maar de automaat accepteert je bankpas niet. Heb je dan geen creditcard bij je dan is het lastig om geld op te nemen. Bovendien ga je met een veel fijner en veiliger gevoel van huis als je zeker weet dat je overal ter wereld kan betalen en geld op kunt nemen met een creditcard. Ga je op vakantie en heb je nog geen creditcard? Kijk en informeer dan eerst eens naar de voordelen van een creditcard.