3 Tips voor het kiezen van de beste collectieve zorgverzekering

3 Tips voor het kiezen van de beste collectieve zorgverzekering

3 Tips voor het kiezen van de beste collectieve zorgverzekering

Als werkgever is het belangrijk om de beste kwaliteit van de verzekering te overwegen voor uw team. Als je nieuw bent aan het management of gewoon op zoek bent om een nieuw plan te beginnen, helpen wij u bij het maken van de juiste stappen om het maken van de juiste keuze voor uw werknemers te vereenvoudigen.

Maar wat is een goed plan voor de werknemers? Hier zijn 3 tips voor het kiezen van de beste collectieve verzekering.

Bepaal uw opties

Er zijn drie opties die u kunt kiezen voor uw medewerkers. Dit geldt ook voor de toegezegd-pensioenregeling, professionele werkgever organisatie en de beschikbare premieregeling. Als uw team zelden reist, is een wereldwijde dekking niet nodig voor u. Echter, sommige banen vereisen internationaal reizen voor werknemers. Sommige bieden dekking voor noodgevallen, maar als een werknemer vast komt te zitten met de griep in een vreemd land, zal u willen dat er ook een niet-dringende dekking aanwezig zou zijn.

Denk aan uw medewerkers

Een ding dat u niet wilt doen is een dure ziektekostenverzekering plan te kiezen die uw medewerkers niet kunnen veroorloven. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden in de kosten en de niveau kan houden voordat u uw verzekering kiest. Als mensen in aanmerking komen voor overheidssteun zorg er dan voor dat ze in staat zijn om te profiteren van hen.

Ken het verschil tussen EPO, PPO en HMO

Het is belangrijk dat u de verschillende soorten plannen die aan de werknemers ter beschikking worden gesteld te begrijpen.

HMO is een gezondheidsorganisatie plan dat voor minder kosten zal zorgen, maar een limiet heeft voor uw medewerkers. Zij zullen aan de eisen van een verwijzing naar een specialist voldoen.

PPO is een organisatie die een beetje meer flexibiliteit heeft dan HMO biedt. Dit plan heeft geen verwijzingen nodig. Uw werknemer kan elke arts van hun keuze binnen het netwerk kan kiezen.

EPO is een exclusieve organisatie die werkt als een hybride plan. Werknemers zullen een netwerk van zorg verzekeraars hebben, maar geen verwijzingen nodig hebben naar een specialist.

Conclusie

Zorg ervoor dat u alle voordelen kent. Het geeft je een beter inzicht.

Infographic by: www.policybazaar.com